Vill du hitta ett enkelt och smidigt sätt att låta ert utbud av produkter eller tjänster hamna i kundens blickfång? Ett skyltskåp med lås kan hjälpa er att göra just detta. Läs vidare för att få reda på hur ni kan använda detta för att sätta kundernas ögon på just ert utbud!

Det finns många olika skyltskåp med lås att välja bland

På dagens marknad finns det en hel uppsjö av olika skyltskåp med lås för utomhusbruk att välja bland. Därmed har du många olika valmöjligheter när du vill köpa in ett sådant till ditt företag.

Det sätt på vilket du önskar visa upp till exempel din meny eller ditt tjänsteutbud bör vara det rättesnöre som du väljer att gå efter. Det är nämligen denna faktor som är den viktigaste när det kommer till att konvertera förbipasserande personer till kunder. Därför kan såväl restauranger som caféer och andra slags företag gynnas av att använda sig av flera olika lösningar för att presentera sitt utbud.

Några exempel på de faktorer som du bör ta i beaktande när du väljer vilka skyltskåp med lås du ska köpa in är:

  • Placeringen. Var har du tänkt placera din meny eller din informationstavla?
  • Fristående eller väggmonterad? Har du tänkt att skyltskåpet ska vara fristående eller monteras på en vägg? Det händer ofta att kunderna tittar upp mot väggen först och därför kan det vara värt att ha en väggmonterad meny.
  • Presentationen av informationen. Hur mycket av till exempel menyn vill du visa på en och samma gång för kunden? Bör dina kunder få se hela menyn på direkten eller bara få se ett axplock av de tillgängliga rätterna?
  • Specialerbjudanden. Ska ni presentera några specialerbjudanden eller särskilda kampanjer? I sådana fall bör dessa helst vara mer synliga än den övriga informationen, för att dra ögonen till sig.
  • Tydlighet. Hur lätt är det att läsa menyn? Hur stort bör skyltskåpet vara för att kunna rymma den information som ska presenteras i detta?
  • Varumärket. Är det skyltskåp som ni väljer att köpa in samstämmigt med varumärket? Här kan ni bland annat kika på faktorer såsom färg och form för att få en känsla för om så är fallet.
Ett skyltskåp med lås sätter kundernas ögon på ert utbud