För den som vill flytta till Hudiksvall finns goda nyheter: denna stad har nämligen “Glada Hudik” som slogan och många trevliga människor är att förvänta. Genom att vara belägen vid kusten finns det fantastisk natur inom räckhåll för alla invånare. Men det finns också goda nyheter kopplade till flytten specifikt, nämligen att det finns många företag som erbjuder flyttstädning i Hudiksvall. Man behöver alltså inte genomföra det själv! Det kan låta som en konstig grej att vara tacksam över, men faktum är att flyttstädning är mycket mer krävande än vad de flesta tror. Tiden och energin det tar att städa hemmet från topp till tå ska inte underskattas, ja det vet nog alla som någon gång gett sig på denna uppgift.

Tiden det tar att flyttstäda

Så hur lång tid tar det egentligen att städa inför en flytt? Det varierar så klart kraftigt beroende på många saker, till exempel hur smutsigt det är, hur stort bostaden är och så vidare. Men det beror också mycket på vem som gör det. De som är proffs inom städning städar ofta mycket fortare än en privatperson eftersom de är erfarna. Att genomföra städningen i olika steg gör det tidseffektivt. Samtidigt så är det viktigt att ha tillgång till rätt utrustning som att ha en bra dammsugare, rengöringsmedel, trasor och så vidare. Faktum är att tillgång till rätt material kan minska tiden markant, eftersom det blir mycket lättare att få bort all smuts.

Ungefärliga kostnader för flyttstädning i Hudiksvall

Priserna för flyttstäd varierar en del mellan olika företag, och eftersom att det finns flera olika städfirmor i Hudiksvall är det svårt att säga exakta priser. Däremot så finns det olika tumregler, eller ungefärliga priser som är baserat på snittet i hela Sverige. För mer exakta priser så är det bara att kontakta en specifik städfirma som kan ge en offert. Att tänka på är också att priserna ofta beräknas utan RUT-avdraget, men avdraget kan vara så mycket som 50 %. Följande är ungefärliga priser på flyttstäd efter RUT-avdrag:

  • Etta på 30 m2: 1000 kr
  • Tvåa på 50 m2: 1250 kr
  • Trea på 75 m2: 2000 kr
  • Fyra på 100 m2: 2500 kr
Flyttstädning i Hudiksvall – var förberedd på detta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *