Har du en källare som i dagsläget bara består av ett betonggolv och fyra väggar? Källaren må kanske inte se mycket ut för världen i sin nuvarande form. Men genom att renovera den kan du använda den till så mycket mer än enbart förvaring. Dessutom kan du öka värdet på din bostad genom en ordentlig källarrenovering. Och när det är dags att renovera ett rum i bostaden är det Lisana bygg och badrum du bör kalla in!

Lisana är nämligen experter på renoveringar av olika slag. De kan hjälpa dig med allt från att isolera väggarna i källaren till att lägga ett nytt golv i densamma. Med ganska enkla medel kan din tråkiga källare förvandlas till ett andra vardagsrum eller ett gästrum. Innan du sätter igång med renoveringen kan det dock vara värt att vidta vissa åtgärder.

Att göra i källaren innan Lisana renoverar den

Har du bestämt dig för att renovera din källare och är nu redo att kalla in kavalleriet? Innan du gör slag i saken och kontaktar Lisana med dina renoveringsplaner kan det vara värt att förbereda för arbetet. Detta för att säkerställa att inga problem uppstår längre fram i renoveringsarbetet.

Därför bör du:

  • Rensa i källaren. Innan källaren förvandlas till en regelrätt byggarbetsplats bör den rensas på tillhörigheter och bråte. Därför bör du börja med att rensa i källaren och frigöra utrymmet från alla föremål som sitter löst.
  • Gör ett fukttest. Det kan också vara en bra idé att göra ett fukttest i källaren. Genom att göra detta kan du ta reda på huruvida det finns fukt där nere eller inte. Du vill ha ett torrt och trevligt utrymme i din källare oavsett vad du har tänkt använda utrymmet till.

Därefter kan du med fördel kontakta Lisana för att diskutera ditt renoveringsbehov med dem. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och låta dem göra vad de gör bäst!

Nästa steg efter renoveringen

När du väl har förvandlat källaren till en fullt renoverad nedervåning är det dags att gå vidare med förvandlingen. Det är nu dags att bestämma hur du ska inreda hela detta nya utrymme i din bostad och vad du ska använda det till!

Anlita Lisana för din källarrenovering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *