Idag har de flesta alldeles för mycket att göra på jobbet och det som hamnar längst ner på listan av prioriteringar är att städa kontoret. Med alltför många arbetsuppgifter kan det tyckas omöjligt att hålla ordning på sitt kontor även om en kontorsstädning har många fördelar. Det är lättare att hitta sina saker, ser mer professionellt ut vilket ger ett bättre intryck, hjälper dig att organisera dina tankar och är en bättre arbetsmiljö för dig. För dig som är i ett behov av en kontorsstädning men inte har tid finns den en snabb, enkel och smidig lösning.

Att beställa kontorsstädning

I Stockholm finns det ett stort utbud av företag som erbjuder sig att städa ens kontor. Det gäller att hitta ett företag med bra recensioner som kan rekommenderas av tidigare kunder och som man känner förtroende för. Det är viktigt att processen går rätt till så att inget går förlorat samt att de som städar har mycket erfarenhet i att städa kontor. Som kund i Stockholm sätts kraven högt för att man ska bli nöjd med jobbet och känna sig trygg med att hitta allt man behöver på sin arbetsplats.

Ett städat kontor – förutsättning för trivsel

Kontorsstädning i Stockholm är essentiellt för den något stressade anställda som vill hålla snyggt på sitt kontor för att göra ett gott intryck på andra och trivas på sitt kontor. I Stockholm blir det allt vanligare att anlita ett företag som kan städa ditt kontor. Vad som ingår i städningen av kontoret beror på vilket företag i Stockholm du anlitar, då villkoren är annorlunda. Kontorsstädningen innebär oftast åtminstone en viss basrutin som nämns här nedan. En kontinuerlig kontorsstädning kan vara att rekommendera och då kan en provstädning gratis eller till ett reducerat pris ofta inkluderas i priset vid en offert. Vare sig du är egenföretagare eller statligt anställd är detta något för dig.

Vad innebär kontorsstädning i Stockholm?

Hur kontorsstädningen i Stockholm utformas beror på vilka krav du ställer och dina behov. Det brukar dock innebära en grundrutin i städning av kontoret hos de flesta olika företagen i Stockholm som innebär följande:

  • Damsugning av golv och mattor
  • Att golven fuktmoppas
  • Damma alla fria ytor – viktigt för att inte utveckla allergi
  • Putsning av speglar och fönster
  • Att alla papperskorgar töms
  • Din toalett och ditt handfat rengörs både in och utvändigt
  • Om du har kök eller pentry så rengörs det grundligt och därtill disk- och arbetsbänkar
Kontorsstädning i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *