Spiratek är ett företag från Härnösand som arbetar med solceller, vars främsta fokus är att leverera solcellsanläggningar i Västernorrlands län. Spiratek verkar till exempel i Sundsvall, Ånge, Härnösand, Timrå, Sollefteå, Örnsköldsvik och Kramfors. På sin hemsida påpekar de dock att även andra områden i landets nordligare delar är intressanta.

Målet för Spiratek

Spirateks mål är att göra det så simpelt som det bara går för deras kunder att skaffa solceller och att komma igång med produktion av solel. I och med att de är baserade i samma region som de arbetar i, ska de alltid kunna vara sina kunder. Målgruppen innefattar såväl företag som privatpersoner, och de erbjuder allt från planering och projektering, till driftsättning och att installera utrustningen.

Det ska kännas tryggt att vara kund hos dem

Innan en offert lämnas, så kommer de att göra ett besök hos dig. Detta för att se till att du får den solcellsanläggning som just passar din fastighet och dina mål bäst. Exempel på faktorer som de tittar närmare på är som följer:

  • Snö
  • Skuggning
  • Vindlast

Dessa faktorer kan variera en hel del från fastighet till fastighet. Således kan det krävas specialanpassning för att solproduktionen ska kunna ske till sin fulla potential. Under besöket är ett gott tillfälle att prata mer med Spiratek, om dina önskemål och funderingar.

Från början till slut

Företaget gör allt jobb – från början till slut – utan att du behöver involvera dig, om du inte så önskar. Moment som att bygga ställningar, montera solpaneler, dra kablar, installera el och anmäla byte av mätare till nätleverantören sköts av firman. Som många känner till kan man ofta ha rätt till offentligt stöd när man installerar solceller. Den som vill ansöka om detta kan få hjälp av Spiratek att skicka in blanketter och säkerställa att dokumenten ser bra ut. Det kan vara ganska långa handläggningstider, vilka kan bli ännu längre om man behöver komplettera uppgifterna. Därför kan det vara bra att ta hjälp med detta om man känner sig osäker.

Begär offert på hemsidan

Om du vill veta mer om dina möjligheter att skaffa solel, finns det möjlighet att göra en offertförfrågan direkt genom deras hemsida. Spiratek jobbar med trygghetsgaranti.

Lycka till att komma igång med solel hemma hos dig eller hos ditt företag!

Vilka är Spiratek?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *